Om mig

Lite om mig


Min medialitet vaknade på allvar i vuxen ålder efter olika händelser i det som kallas för "livets skola". Jag har varit medial sedan barn men först förstått det i vuxen ålder. Av de vuxna hette det att jag hade livlig fantasi som barn. Det är först nu på senare år jag har lärt mig hantera mina gåvor. Utvecklingen har gått i rasande fart framåt och jag anser att man aldrig blir fullärd. Det finns ständigt mer att lära sig.


Mina egna erfarenheter tillsammans med kunskaper gör att jag känner förståelse, empati och medlidande för de människor jag möter. Att göra det med hjärtat är en viktig målsättning för mig.


Jag har gått flertalet utbildningar både i England (Arthur Findlay College) och Sverige. Jag är certifierat medium av Stella Upton och har gått transmediumskap och transhealingutbildningar för Steven Upton. Paret Upton arbetar bl.a. på Arthur Findlay College, en av världens största spiritualistiska skolor.


En viktig del att vara spiritualistiskt medium är att ge bevis på andevärldens existens och att det finns liv efter döden. Andevärlden vill gärna bevisa detta och även hjälpa oss i våra liv, precis som dem skulle gjort här på jorden.


Vill du läsa mer om det mediala och om mig gå in på min blogg.

Referenser finner du i min gästbok.


Med ljus hälsning

Erika Andreasson


Innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Jag tillämpar sekretess och tystnadsplikt.Copyright © Ljusstrålen

Artiklar, reportage, radio m.m.


Jag var med och intervjuades i radio P4 i Sjuhärads morgonprogram 30 okt 2015

Klicka här för att lyssna


Spiritualistisk andakt i Kungälv med i Göteborgsposten!

Den 6 december hölls en Spiritualistisk andakt i Kungälv till förmån för de hemlösa. Totalt blev det 28000:- som gick till Stadsmissionen.

Klicka här för att gå till GP:s hemsida!


Reportage i tidningen Nära nr 5 2011.

Finns att beställa på Tidningen Näras hemsida.


Reportage i Aftonbladets bilaga Sofis Mode. 22/9 2009

Jag har blivit intervjuad av Sofis Mode. Den som vill läsa intervjun på internet kan nu gå in på denna länken: http://www.aftonbladet.se/

wendela/article5840838.ab


Reportage i BT. 30/10 2008 

Här kan du läsa artikeln när Borås Tidning gjorde ett reportage om mig.

Läs mer här!