Healing

Behandlingar

Healing är en effektiv behandlingsmetod som används inom sjukvården i England, U.S.A., Holland m.fl. Jag har flerårig erfarenhet av healingbehandlingar och har gått i skola för att bli ett så effektivt redskap för energierna som möjligt. Min vårdutbildning i botten gör att jag har förståelse för kroppen och dess anatomi.


Twinflamehealing

Begreppet healing i sig, kan för en del vara obekant och väldigt kortfattat kan man beskriva det som följer; Det känns bra för mig att tala om healing som ett begrepp som används för att beskriva att vi kan påverka varandra utan att ta på varandra. Vanligt inom healing är dock att givaren lägger händerna på mottagaren. Styrkan i själens energi, förmåga till närvaro och att rikta sitt fokus är avgörande för effekten på healingen. Även healingmottagarens närvaro, avslappningsförmåga och tro på healing är med och påverkar reslutatet. Ett gott samarbete mellan givare och mottagare är alltså effekthöjande. Twinflamehealing utföres således av ett tvillingflampar och effekten förstärks dels av deras oskiljaktiga kärlek och dels genom deras inneboende och sammankopplade förmåga till samstämmig närvaro och fokus under behandlingen
Transhealing

Har du besvär av fysisk smärta någonstans i kroppen? Känner du dig tom på energi?

Vid själslig obalans i våra liv påverkas immunförsvaret och gör så att sjukdomar och värk lättare sätter sig i kroppen. Transhealing är en mycket kraftfull healingmetod som löser fysisk och psykisk ohälsa på ett djupare plan. Ibland känner du en lindring direkt men oftast arbetar energierna i flera veckor efteråt.

I min gästbok finner du en hel del som lämnat kommentarer om sin upplevelse.Att tänka på inför en behandlingPrislista

Twinflamehealing och samtal: 1000:- för ca 60 min.

Transhealing och samtal: 800:- för ca 60 min


Rådgivning i samband med healing

I samband med healingbehandlingar så känner jag över var din smärta eller blockering sitter. Ibland ger jag råd om hur du kan förbättra din hälsa både mentalt och fysiskt.


Absent healing (distans healing)

Jag skickar distanshealing kostnadsfritt vart du än bor. Eftersom allt är uppbyggt kring energier så kan dessa färdas oberoende av distans eller tid. Maila mig ett kort med namn så skickar jag healing fort jag hinner.

 

Healingduk

Eftersom energier kan placeras i föremål är healingduken oftast ett bra hjälpmedel. För att göra en healingduk behöver jag namnet på den person som ska ha den. Jag preparerar tygbiten med healing för den avsedda personen. Healingduken är personlig och endast till för brukaren och ingen annan.

Copyright © Ljusstrålen

Tidsbokning

Kontakta mig helst på telefon för tidsbokning.

Ring: 0708-75 23 53.

Telefontid: mån-fre mellan kl. 9-16. Vid ej svar var vänlig försök igen eller lämna ett meddelande.

Jag ringer upp i mån av tid!

Observera att det kan dröja med svar vid mejlkontakt då jag får en hel del mejl att besvara.

Mail: erika@ljusstralen.se


Obs! Vid uteblivet besök debiteras hela avgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras halva avgiften!


Vid bokning på annan ort gäller återbud minst 48 timmar innan annars faktureras enligt ovan.