Guide

Guide inför privat sittning/seans


Viktigt inför en privat sittning/seans är att ta reda på så mycket fakta som möjligt om sina släktingar/vänner som gått över till andevärlden.

Det gäller namn, detaljer och foton som finns kvar. Fråga dina släktingar om detta. Försök komma till en sittning med ett öppet sinnelag. Mediumet bestämmer inte vem som kommer utan andevärlden vet oftast vem som är bäst för dig att få kontakt med. Om du har en önskan kan du skicka upp den innan men sedan släppa tanken. Bli inte besviken om du inte får kontakt, för då kan det vara så att anden eller du inte är redo ännu. Ha tillit att du får den kontakt du behöver i den fas du befinner dig i. Är du som sitter öppen och positiv flyter energierna bättre och du får det mesta ut av sittningen. Viktigt är också att du inte hjälper mediumet då viktiga bevis som kanske ändå skulle kommit fram förstörs.


Ibland kommer någon från andevärlden som inte känns igen. Mediumet kan göra en felaktig tolkning eller så är anden inte van att kommunicera. (ja det finns andar som är mer eller mindre vana vid detta.) Tänk på att anden som kommer igenom oftast har kvar sin personlighet. Var det en fåordig person i livet som hade svårt med kommunikation, kan det oftast vara så även från andra sidan. Säg inte "nej" sådär tvärsäkert utan ta med dig uppgifterna och kontrollera hemma. Ibland trillar "femöringen" ner i lugn och ro över vem det kan ha varit. Detta gäller även detaljer som du "inte vet". Bästa bevisen är just det man inte vet och får kolla upp efteråt. Det bevisar att mediumet inte kan ha fått uppgifterna annat än från andevärlden.


Alla sittningar går att få inspelade om du tar med en Iphone, Android mobiltelefon eller liknande. Jag föredrar att du spelar in eftersom det är lätt att glömma detaljer och annat som sägs.


En sittning brukar vara en positiv upplevelse som gör att du känner dig upplyft efteråt.


Copyright © Ljusstrålen

Tidsbokning

Kontakta mig helst på telefon för tidsbokning.

Ring: 0708-75 23 53.

Telefontid: mån-fre mellan kl. 9-16. Vid ej svar var vänlig försök igen eller lämna ett meddelande.

Jag ringer upp i mån av tid! Vid mejlkontakt kan det ta lite längre tid för svar, då det ska skickas fram och tillbaka. 

Mail: erika@ljusstralen.se


Obs! Vid uteblivet besök debiteras hela avgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras halva avgiften!


Vid bokning på annan ort gäller återbud minst 48 timmar innan annars faktureras enligt ovan.