Kurser

Höstens kurser 2020


Veckokurser

kommunikation/ transhealing

Klicka på länken nedan för att läsa mer.
Veckogrupper startar v35-36


Medial mix & transhealing
Helgkurser ht 2020
Eventuellt kan det bli en kurs nu till hösten.
Du kan redan nu lämna önskemål om detta.
Håll utkik!

Referenser från kursdeltagare


Jamen ni vet, det har gått trögt med andligheten alldeles för länge och man börjar misströsta. Om ni känner igen er i detta kan jag varmt rekommendera en kurs hos Erika. Med kärleksfull hand guidas man av henne på andlighetens väg. Erika har därtill en förunderlig förmåga att höja energin på sina kurser vilket skapar bästa möjliga träningsförhållanden. Detta sammantaget ger dig en lysande möjlighet att ta det där klivet du så länge väntat på.

Peter

---------------------------------------


Att delta i kurser på Ljusstrålen har för mig varit en spännande resa fylld med varma, kärleksfulla och helande upplevelser och möten. Erika är en fantastisk lärare, inspiratör och guide inom det andliga området som generöst delar med sig av sina kunskaper på ett väldigt enkelt och konkret sätt. Hon tar sitt arbete på allvar, utan att för den skull sätta sig själv över någon annan. Som kursdeltagare utmanas du att verkligen "våga testa" och på så sätt växa genom de egna erfarenheterna och upplevelserna. Är du nyfiken kan jag varmt rekommendera dig en kurs på Ljusstrålen!


/Anna Walka

---------------------------------------


Erikas mediala kurser har, genom åren, gett mig många aha-upplevelser. Jag har nog alltid varit medial, men omvärlden har kallat det för livliga och drömska fantasier. Nu vet jag bättre.

Tack vare Erikas jordnära och raka sätt på kurserna, har jag lärt mig mycket om mediumskap.

Jag fortsätter gärna på dina kurser, det är inte svårt eller krångligt att bejaka min mediala sida, tvärtom. Dessutom får jag träffa likasinnade, och efter varje kurstillfälle går jag hem med ett stort leende.

Tack Erika!


Anneli

---------------------------------------


Jag rekommenderar varmt att gå en kurs på Ljusstrålen. Erika arbetar mycket intuitivt tillsammans med andevärlden och den ena gången är aldrig den andra lik och man vet aldrig riktigt vad som ska hända då andevärlden styr väldigt mycket kursupplägget.  Det brukar vara väldigt lärorikt då vi länkar mycket och energierna på ljusstrålen är helt underbara så man bara längtar tills nästa gång :)


Hälsningar Marie

---------------------------------------


Jag kom i kontakt med Erika för 6 år sedan, det blev starten på en fascinerande upptäcktsresa i den andliga världen. Jag har kontinuerligt deltagit i hennes kurser sedan dess. Erika är ett sällsynt duktigt medium som i nära samarbete med andevärlden utvecklar oss mot nya spännande möjligheter och upplevelser inom andevärldens olika grenar. Man längtar alltid till nästa kurstillfälle och nya upplevelser tillsammans med Erika, de andliga företrädarna och goda kurskamrater.

 

Lars

---------------------------------------


Jag har under flera år gått olika kurser på Ljusstrålen. Sättet Erika lär oss deltagare att tro på det vi åstadkommer samtidigt som hon ställer krav på att vi ger tydliga bevis på det vi får fram från andra sidan är en otroligt bra kombination. Hon ser till att vi deltagare utvecklas i den takt vi är mogna för det. Att börja min utvecklande resa på Ljusstrålen är det bästa jag gjort.


Birgit

---------------------------------------


Erika guidar oss tillsammans med andevärlden på ett lättsamt, lekfullt och kunnigt sätt. Hon leder var och en av oss vidare i vår egen personliga utveckling. Jag lär med nya saker hela tiden om både mej själv och andevärlden och ser mycket fram emot varje kurstillfälle på Ljusstrålen.


/Maria
Copyright © Ljusstrålen

Information

Ljusstrålen
Brigadgatan 10A, Borås

(Fd Mannerfelts Plats 3a, Regementet)

mob.tfn: 0708- 75 23 53

e-mail: erika@ljusstralen.se

Bankgiro: 5973-5753

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Jag tillämpar sekretess och tystnadsplikt.