Kurser 1

Veckokurser ht 2020

Kurser som gör det "omöjliga" möjligt tillsammans med den andra sidan..

När man påbörjar en medial utveckling gör man också en stor resa i sin personliga utveckling. Man får ett inre lugn och mer intuition / magkänsla som man har nytta av i det vardagliga livet. På kurserna öppnar du upp och får de nödvändiga kunskaperna i medial utveckling. Alla ligger olika långt i sin utveckling och man utgår ifrån den nivå man befinner sig.

Det finns allt från nybörjare till mer avancerad nivå.


Missa inte chansen att träffas varannan vecka med likasinnade och göra olika övningar som öppnar upp din förmåga inom medialitet/healing. Du övar i par och i grupp. På så vis får du en kontinuerlig träning som gör att du stärker tilliten till det du upplever. Det är bra med gruppdynamik vilket ger självkänsla i allt andligt utövande. Kom och träffas, ha roligt och känn dess underbara energier man får vid medialt arbete.


Nedan finner du en del av innehållet i mina kurser. Vill du sätta upp din intresseanmälan kan du kontakta mig via telefon eller mejl, se längst ner på sidan. Antal deltagare per grupp är mellan 10-12 st.

Oavsett om du är nybörjare eller van, guidas du efter din förmåga och kunskap.

Nyhet! Till vårterminen blir det två stycken grupper i transhealing pga ökat intresse.Medial mix, måndagar

I dessa grupper ligger fokus på kommunikation med dem på den andra sidan. Olika övningar görs i grupp eller parvis där vi arbetar med t.ex sittningar, stärka vår bevisföring, kontakt med guider, psykometri, healing, meditationer m.m. På Ljusstrålen står andevärlden för kunskapen och lärandet i ett tätt samarbete med vad eleverna ska lära sig. Alla grupper individanpassas så långt det är möjligt om du är ny eller mer van deltagare.Transhealing, tisdagar 

Transhealing är en kraftfull healingmetod där vi lär oss förmedla healing i tätt samarbete med den andra sidans hjälpare & doktorer. Vi kommer arbeta mestadels parvis med övningar, men även i grupp då vi tittar på olika nivåer av det vi kallar för transmedvetande. I denna grupp kommer vi även öva transkommunikation och hur andra sidan kan komma närmre oss för att förmedla både visdom och healing utan vår inblandning. Vi kommer också titta på olika sätt hur healing kan förmedlas. Det kan handla om att skicka healing på distans, preparera healingdukar, cellminnen/tidigare liv m.m. Vi går igenom etik och moral. Undervisningen sker praktiskt och teoretiskt beroende på det som ska läras ut. Passar dig som är ny eller har mer vana.Kreativ kommunikation -för nya och vana (ev kan det bli en kurs om intresse finns)

Är du nyfiken och gillar omväxling och annorlunda övningar?

I den här gruppen kommer vi genom olika övningar vara i ett kreativt samspel och prova olika sätt att kommunicera på. Kursinnehållet kan exempelvis handla om kommunikation med djur, automatisk/inspirativ skrift, måla andeporträtt och auragrafer/själsporträtt, använda orakelkort, tona in på våra guider för ett bättre samarbete m.m. Vi kommer också titta på färgermas betydelse, symbolik och annat som stärker förståelsen för kommunikationen.

Denna gruppen är till för dig som vill ha en ”kreativ kommunikation” tillsammans med den andra sidan och där du även lär dig lita på din intuition/känsla. Låter det spännande? I så fall är du varmt välkommen att deltaga i denna grupp. Passar både nya och de med mer vana.Antal kurstillfällen: 7 ggr varav 1 gång är gemensam avslutning (1 gång varannan vecka, måndagar -medial mix och tisdagar -transhealing)

Tid: 18.00-21.00

Start: v.35 och v.36 2020Anmälan till kurserna är bindande och avgift betalas varje gång oavsett om du uteblir från kursen. Det finns möjlighet till delbetalning och alla betalningar av kursavgiften sker till mitt bankgiro (se informationsruta ovan till höger) Kurs- eller anmälningsavgift återbetalas inte och kan ej bytas mot annan tjänst.

Copyright © Ljusstrålen

Information

Ljusstrålen
Brigadgatan 10A, Borås

(Fd Mannerfelts Plats 3a, Regementet)

mob.tfn: 0708- 75 23 53

e-mail: erika@ljusstralen.se

Bankgiro: 5973-5753

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Jag tillämpar sekretess och tystnadsplikt.