Sittningar

Privata sittningar


Twincoaching

Twincoaching - Stefan Alldén på Medmänniskan och jag möter dig som vill ha allt i ett paket under din coaching. Stefans förmåga att se mönster som håller oss fast i det förgångna och som får oss att upprepa beteenden, tillsammans med mina förmågor, hjälper dig att ta dig ur dina låsningar och blockeringar som hindrar dig mot ditt livsmål. Det här är för dig som inte vill utesluta något på din väg mot att uppnå din optimala potential.


Läs mer om Stefan Alldén på hans hemsida MedmänniskanSkype/Facetime/Telefon

Medial sittning eller andlig coachning/vägledning går att boka via skype eller facetime. Avståndet spelar ingen roll för det som ska levereras.Medial sittning

Vid en sittning kommer oftast den eller de som är ämnade att kommunicera med dig. Det kan vara allt från anhöriga, vänner och bekanta som vill göra sig hörda. Har du önskemål om någon särskild kontakt, kan jag inte garantera något eftersom jag inte bestämmer vem som kommer. Jag beskriver den som är med oss och förmedlar det budskap som kommer. Budskapen är alltid av positiv natur och till för att hjälpa dig i livet. De vill gärna visa att de följer oss på vår väg och att livet fortsätter existera bortom den fysiska döden. Varje sittning är unik, lika unik som du.Guide inför en medial sittning!Andlig Coaching/vägledning

Känner du dig vilsen? Har du tappat gnistan eller orken där du befinner dig just nu? Är du osäker på din väg? Här arbetar jag på ett andligt och intuitivt sätt genom att se dina gåvor och möjligheter. Det kan handla om din utveckling eller hur du ska finna ny kraft och motivation på din personliga resa genom livet.


Prislista

Medial sittning/coaching: 800:- ca 45-50 min.

Skype/Facetime: 600:- ca 30 min och 800:- för ca 45-50 min.

Twincoaching: 1000:- ca 60 min.

Par: 1400:-

Familj: 2000:-


Grupper debiteras enligt överenskommelse.Din sittning går att få inspelad! Det är bra om du har en Iphone eller Android mobiltelefon med dig. Dessa telefoner fungerar utmärkt för inspelning. Se till att den är laddad före och att det finns en app för inspelning. Iphone har en som heter "Röstmemon" och Samsung "Röstinspelning". Andra telefoner kan man behöva ladda ner en app för röstinspelning. Kolla detta noga så allt är klar inför sittningen om du vill ha den inspelad.

Copyright © Ljusstrålen

Tidsbokning

Kontakta mig helst på telefon för tidsbokning.

Ring: 0708-75 23 53.

Telefontid: mån-fre mellan kl. 9-16. Vid ej svar var vänlig försök igen eller lämna ett meddelande.

Jag ringer upp i mån av tid!

Observera att det kan dröja med svar vid mejlkontakt då jag får en hel del mejl att besvara.

Mail: erika@ljusstralen.se


Obs! Vid uteblivet besök debiteras hela avgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras halva avgiften!


Vid bokning på annan ort gäller återbud minst 48 timmar innan annars faktureras enligt ovan.