Ett steg närmre -transdemonstration

Ett steg närmre..

Söndag 17 mars kl 18


Den här aftonen har du möjlighet att möta andra sidan på ett närmre håll än vanligt.

Du har möjlighet att kunna ställa frågor om livets mening, andra sidan eller av annan likvärdig karaktär. Som alltid dessa aftnar finns en stor portion av humor, kärlek och det ljus den andra sidan förmedlar till oss med sin närvaro. Healing kommer också att förmedlas till dom som behöver. Eftersom den här aftonen bestäms av andra sidans hjälpare kommer dess innehåll i förväg inte bestämmas. Det enda du behöver tänka på är att ha ett öppet sinnelag och en positiv inställning när du kommer.


Hur det fungerar

Mediet befinner sig helt i trans varpå andevärlden träder väldigt nära i det auriska fältet. Anden kan då temporärt låna en del av medvetandet samt fysiska betingelser (tänk på en Pinocchio docka med osynligattrådar). Mediet är som en lagringskälla för att dessa energier ska bli så kraftfulla som möjligt.


Att tänka på

Önskemål är att du har varit på en del demonstrationer tidigare och inte är rädd för andra sidan, då det blir överskuggning av utseende och röstkaraktär vid denna transdemonstration. Eftersom andevärlden kommer lite närmre kan du även känna lätt beröring, kyla som stiger från golvet m.m.

En transdemonstration är inte längre ett vanligt fenomen då det krävs att mediet har en förmåga som gör det möjligt för andra sidan att komma igenom.

Mediet har oftast inget eller svagt minne av det som förmedlats efteråt.

Mer info om denna kväll kommer ges innan det startar.


Varmt välkommen att boka din plats! Obs! Begränsat antal platser!


Erika Andreasson

Spiritualistiskt mediumTid: Söndagen 17 mars kl.18. Insläpp kl.17.40


Inträde: 350:- (Helst kontant betalning med jämna pengar) Jag tar även Swish.

300:- för elever som går Ljusstrålens kursgrupper

Obs betalning sker på plats och ej i förväg! Vid ej avbokad plats före kl 12 samma dag utgår full debitering!


Plats: Ljusstrålen, Mannerfelts Plats 3 a på regementet i Borås. (Vägbeskrivning under fliken "kontakt" i menyn)Obs! Mobiltelefon får ej medtagas in i lokalen och den ska vara avstängd även vid förvaring i jacka eller väska utanför rummet.Bokning gör du via e-post, sms eller genom att ringa. Mina uppgifter finner du i informationsrutan uppe till höger.

Copyright © Ljusstrålen

Information

Ljusstrålen

Mannerfelts Plats 3a

(Regementet) Borås

mob.tfn: 0708- 75 23 53

e-mail: erika@ljusstralen.se

Bankgiro: 5973-5753

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Jag tillämpar sekretess och tystnadsplikt.