Transhealingafton

Transhealingafton

Söndag 15 april kl 18

 

Kom och var med på en afton med mycket glädje och energier tillsammans med andevärlden. Energier kommer att stråla ut bland publiken och alla kommer få ta del av den helande effekten. Det kommer att utföras sk."andliga operationer" genom att en del kommer att få komma fram för detta. Vem som får komma fram styrs av dem som arbetar från den andra sidan.

Kanske kommer även det igenom en del kloka tankar och budskap som de vill förmedla till publiken!

 

Hur det fungerar

 

Mediet befinner sig helt eller delvis i trans varpå andevärlden träder väldigt nära i det auriska fältet. Anden kan då temporärt låna en del av medvetandet samt fysiska betingelser (tänk på en Pinocchio docka med osynliga trådar). Mediet är som en lagringskälla för att dessa energier ska bli så kraftfulla som möjligt.

 

Under healingen sker själva "operationen" i den ickefysiska materian.  Resultatet blir att en förändring sker i den fysiska kroppen. Andevärlden gör alltid sitt bästa men man kan aldrig garantera någonting. Men hur många behandlingsmetoder kan det?

Vid själva "operationen" kan man kanske känna en yrselkänsla eller lite trött och dåsig. När allt är klart fortsätter energin att verka för att påskynda läkningsfasen, som kan pågå i flera dagar. I detta läge är det bra att vila och inte anstränga sig för mycket. Du hade förmodligen inte gjort det efter en vanlig operation!

Resultatet blir oftast en bättringseffekt direkt för att sedan bli ännu bättre när det gått ca. en vecka eller mer. Det kommer att bli en liten genomgång innan kvällen startar.

 

Sprid gärna detta om du vet någon som också behöver healing. Varmt välkommen att boka din plats! Obs! Antal platser är begränsade!

 

Erika Andreasson

Spiritualistiskt medium

 

 

Tid: söndagen 15 april kl.18. Insläpp kl.17.40

 

Inträde: 280:- (Helst kontant betalning med jämna pengar) Jag tar även Swish.

230:- för elever som går Ljusstrålens kursgrupper

Obs betalning sker på plats och ej i förväg!

 

Plats: Ljusstrålen, Mannerfelts Plats 3 a på regementet i Borås. (Vägbeskrivning under fliken "kontakt" i menyn)

 

 

Obs! Mobiltelefon får ej medtagas in i lokalen och den ska vara avstängd även vid förvaring i jacka eller väska utanför rummet.

 

 

Bokning gör du via e-post, sms eller genom att ringa. Mina uppgifter finner du i informationsrutan uppe till höger.

 

 

 

 

Information

Ljusstrålen

Mannerfelts Plats 3a

(Regementet) Borås

mob.tfn: 0708- 75 23 53

e-mail: erika@ljusstralen.se

Bankgiro: 5973-5753

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Jag tillämpar sekretess och tystnadsplikt.

Copyright © Ljusstrålen